Sa 3D printerom Choco Mycusini vrlo je lako prepustiti se kreiranju i jednostavno napraviti najkomplikovanije čokoladne oblike!

 

 

3D štampa je uveliko uzela zamah i u prehrambenoj industriji! Kada bi na to gledali sa praktične strane, rekli bi da je glavna prednost više mogućnosti u dizajniranju i izradi oblika sa mnogo manje alata, radne snage i utrošenog vremena. 

 

 

Ovaj 3D štampač je vrlo jednostavan kako za korištenje tako i za čišćenje! Posjeduje biblioteku sa više od 1000 kreativnih šablona s beskonačnim mogućnostima: za izradu pojedinačnih 3D etiketa za kolače, čoko kutijice i čaše, čoko topere za deserte, prilagodljive tekstualne poruke…

Po kvaliteti i brzini izrade jednak je profesionalnom 3D štampaču za hranu, a ipak se uklapa u najmanje kuhinje zahvaljujući smanjenim dimenzijama (19 x 19,5 x 27 cm) poput aparata za kafu. Uz to, sve je prilagođeno za brzi početak, od samog pisača do 3D Choco punjenja kao i besplatnog pristupa bogatoj biblioteci šablona i brojnim aplikacijama.  Osim toga uz Mycusini potrošači će imati pristup kreativnom svijetu 3D čoko štampe po vrlo atraktivnoj cijeni, koja složit ćemo se iako visoka za naše uslove, itekako može biti isplativa na duže staze.

 

 

Moyamagazin

Fotografije: Mycusini

 

 

Povezani članci