Tradicionalno, druga polovina januara predviđena je za posjetu SIGEP-u, koji će se održati od 20. do 24. januara 2024. godine u Riminiju.

 

 

 

     Najnovije izdanje SIGEP-a će biti obilježeno strateškim otvaranjem na azijskom tržištu sa SIGEP KINA i lansiranjem SIGEP AZIJA u Singapuru, kroz fokus na globalno relevantna pitanja poput održivog razvoja, obuka i tehnologije. U 28 paviljona imat ćemo priliku da se upoznamo sa novom i funkcionalnijom distribucijom za kupce i operatere. Promovisat će se nove poslovne mogućnosti, omogućiti umrežavanje i pružiti detaljne informacije o inostranim tržištima. Takođe, predstaviće se brojni noviteti i potrošački trendovi u sladoledu, pecivu, pekarstvu, kafi i čokoladi. 

 

 

SIGEP će ponovo biti domaćin međunarodnog takmičenja u poslastičarstvu za juniore, u kojem će se mladi talenti do 23 godine, iz različitih zemalja, takmičiti na temu "Mitovi i legende", kao i Prvenstva Italije za seniore i juniore sa temama "Putovanje na istok" i "Održiva budućnost".

 

 

Takođe će biti domaćin 10. Svjetskog kupa u sladoledu! Timovi iz cijelog svijeta natjecat će se za titulu svjetskog prvaka u pravljenju sladoleda. Događaj se održava svake dvije godine, a okuplja profesionalce u proizvodnji sladoleda, poslastica, čokolade i ledenih skulptura iz cijelog svijeta, nudeći im jedinstvenu priliku za profesionalnu debatu i stimulaciju. Event će se održati od subote 20. do ponedjeljka 22. januara u Gelato Areni.

Ne propustite ovaj jedinstveni događaj koji će vam pružiti priliku da otkrijete nove trendove u industriji slatkiša, upoznate međunarodne proizvođače i steknete nova znanja.

Vidimo se na SIGEP-u 2024. godine u Riminiju! 

  

 

 

 

Moyamagazin

Fotografije & video: Sigep.it

 

 

Povezani članci