Konačno smo malo odahnuli od pandemije pa možemo i da se našalimo na račun čitave situacije…

 

Upravo sa tom temom, prijatelji jednog sredovečnog gospodina, odlučili su da naprave rođendansko iznenađenje! Znajući njegove stavove o vakcinaciji, njegov dugogodišnji prijatelj pomislio je da bi Covid tema bila sjajna fora.

 

 

Marina Ivković, koja je sjajno odgovorila na ovaj izazov, objasnila nam je da je pre dve nedelje nazvao dugogodišnji prijatelj i rekao - Hteli bi neku Covid temu, da zezamo druga, nismo mu godinu i po dana videli lice od maske, a sada ne želi da se vakciniše!

Trebalo joj ukupno dva dana da napravi sve što je planirala. Kako nam je objasnila, prvo je napravila masku i poslala sliku prijatelju, koji je pomislio da je prava i rekao -Da, da, možeš po njoj da radiš….

 

 

Osim maske, pored torte su se našle tablete i vitamini, kao i sertifikat za uspešno obavljenu vakcinaciju. Na torti je uz slavljenikovo ime stajao hanzaplast zatim lično glavom i bradom virus korone pored koga su bila zgrušana krvna zrnca i naravno vakcina… za koju nije precizirala od kog je proizvođača!

 


Marina je povratnu informaciju dobila odmah po završetku slavlja, kada je nazvao prijatelj i sa oduševljenim glasom rekao da je torta bila pun pogodak! Ispričao joj je da su se prvo oduševili slavljenikovim izrazom lica kada je ugledao virus!!!  Oči u oči sa tim zloglasnim čudovištem! Kroz nevericu je zagledao sve ostale detalje koji su delovali toliko realistično da ni on a ni ostali nisu mogli da povjeruju da je to sve urađeno od šećerne mase...Najveće iznenađenje je usledilo kada su se konačno nakon dužeg vremena posmatranja i komentarisanja,  odlučili da iseku tortu i kada su u njoj ugledali srebrni vrh igle, zaboden skroz do tacne! To je izazvalo još mnogo smeha i prepričavanja anegdota iz proteklog perioda...

Slavlje je dodatno ulepšao ukus torte, čokolada sa malinama, borovnicama i ribizlama. 

 

 

Sve u svemu torta je i na društvenim mrežama donela dosta smeha na tu ne baš veselu temu, koju živimo evo već preko godinu dana...Neko reče da smo neka loša iskustva ostavili iza sebe tek kada počnemo da zbijamo šale na taj period života. I u pravu je, jer uz osmeh, drage ljude i super tortu sve je lakše!

 

Fotografije: Marina Ivković

Povezani članci