U drugoj polovini marta, sjajni umjetnici iz čak 20 država svijeta, prikazali su svoje nevjerovatne kreacije na temu Fancy Frog.

Maria Magrat iz Sankt Petersburga, Rusija, uspjela je da okupi dekoratere iz čitavog svijeta koji su željeli da daju svoj umjetnički doprinos - Svjetskom danu žaba! Na taj način je spojila svoje dvije najveće ljubavi- modelovanje 3D oblika od šećerne mase i ljubav prema ovim posebnim vodozemcima.

 

S obzirom da se Maria, ovim poslom bavi poslednjih 6 godina, od samog početka je uvjerena da su torte mnogo više od deserta i da kroz njih možemo izraziti većinu svojih umjetničkih sklonosti.  Kao organizator kolaboracije Fancy Frog, željela je da upravo ovu malu životinju prikaže u nekom drugom svijetlu, tako da imamo prilike da vidimo žabe u haljinama, odjelima, kostimima i vrlo neobičnim izdanjima. 52 sjajna umjetnika, kroz modelovanje i oslikavanje, raznim tehnikama i maštovitošću, napravili su nevjerovatne kreacije i pomjerili nove granice. Za vas smo izdvojili nekoliko interesantnih radova dok čitavu postavu možete pogledati na Fancy Frog Collaboration.


Fotografije: Fancy Frog Collaboration

Povezani članci