Kraj meseca rezervišite za posetu beogradske Botaničke bašte u kojoj će se ove godine objediniti dva sjajna festivala!26. i 27. juna u prostoru beogradske Botaničke bašte, u Takovskoj ulici 43, održat će se Festival poslastica i slatkiša, istovremeno kada i XI Balkan Cheese Festival. Ovom prilikom želimo da pozovemo sve ljubitelje poslastica i kvalitetnih sireva da nam se pridruže i isprobaju specijalitete koje će nam pripremiti izlagači. 

 

 

Ovo je prvi put da smo objedinili festivale - najviše zbog toga jer slano i slatko ne treba razdvajati, samo dok idu redom, lepo se slažu i nadovezuju… Prošla godina je toliko toga pomerila da smo se svi zaželeli ovakvih događaja, tako da smo ove godine za naše posetioce pripremili dvostruki užitak!

 

Takođe pozivamo i izlagače koji bi voleli da predstave svoje proizvode na ovom događaju i omogućite posetiocima da se kroz degustaciju upoznaju sa njima.

Kao izlagači moći ćete svoje proizvode da prezentujete individualnim posetiocima, ali i potencijalnim poslovnim kupcima,  što je prilika da postignete još bolji plasman na tržištu! Iz sveta slatkiša svoje prisustvo su već potvrdili Ispeci pa reci, Žigon malina, Ceca Sremica, Des petits gateaux, Crna ovca… Pridružite nam se i vi!

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na mejl: info@balkancheesefestival.com ili pozivom na broj 0638710501 od 17 do 20 časova.

 

 

 Povezani članci