Dobrodošli na regionalni web portal Moya magazin!

Obaveza svakog korisnika portala Moya je da se upoznaju sa uslovima korišćenja da bi ih na najbolji način i u cijelosti razumjeli i bili upoznati sa njima. Daljim korišćenjem portala Moya smatra se da korisnik prihvata ove uslove kao i njegove izmjene i dopune.

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na portalu Moya (tekstualni, vizuelni i audio materijal, registrovan žig kao i programski kod) je zaštićen autorskim pravima te se ne smije reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Moya portala ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta Moya portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala Moya, koji sadrži vlastiti sadržaj smatrat će se kršenjem autorskih prava portala Moya odnosno Moya slatka umjetnost d.o.o. i bit će podložno tužbi.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na regionalnom web portalu Moya povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtjevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice i oglašivači

Regionalni web portal Moya sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala Moya koristite na vlastitu odgovornost i Moya portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Moya portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica koje kreiraju treća lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal Moya nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama koje kreiraju treća lica.

Portal Moya nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na Moya portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu. Poslovni odnos izmedu oglašivača i korisnika na Moya portalu i izvan Moya portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te Moya portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup Moya portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Izmene uslova korišćenja

Moya portal zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Moya portal može obavestiti korisnike putem objavljivanja na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na Moya portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Nijedan dio regionalnog web portala Moya ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.