Prva on line obuka za osnove rada sa fondanom u regionu!

 

Ako ste početnik ili već duže vrijeme radite ali vam neki segmenti nisu u potpunosti jasni, kroz obuku - Osnove rada sa fondanom, možete naučiti sve što vam je potrebno da bi ovu vrstu djelatnosti obavljali samostalno. U samom uvodu u sve što možete naučiti, istakli bi da ovoga puta imamo tri ponude za jednu vrstu kursa.

  1. Ponuda za polaznike, koji su dosada prošli jednu od naših osnovnih edukacija 
  2. On line radionica
  3. Standardna radionica, za sve koji žele da lično prisustvuju dvodnevnoj edukaciji 

I to nije sve - svi polaznici standardne radionice na poklon dobijaju i on line verziju!

 

Da krenemo redom, do sada je nekoliko desetina polaznika iz regiona imalo priliku da svoje znanje iz osnova, usvoji ili nadogradi putem naših standardnih radionica. Ovoga puta uz našu on line radionicu Guskica u cvijeću mogu da se podsjete svega što smo radili ali i da nauče mnogo više. 

 

Pošto se osnove rada sa fondanom ne mogu zamisliti bez onog uvodnog dijela, izrade torte i pripreme za presvlačenje sa fondanom, upravo je to prva tema koju ćemo obraditi na on line radionici. Kroz nekoliko sinhronizovanih videa ćete naučiti koje torte su pogodne za ukrašavanje fondanom, izradu čokoladne i voćne torte, izradu puter krema, premazivanje puter kremom, razlike u fondanima i njihovu namjenu, presvlačenje fondanom, izradu dekoracije i izradu guskice uz obradu informacija bitnih za osnove modelovanja figura. I to nije sve, uz sav ovaj materijal na kraju vas čeka i video sa savjetima vezanih za cijene i komunikaciju sa mušterijama! 

Za on line radionicu je takođe predviđena dvodnevna Live demonstracija izrade dekoracije i figure u trajanju od po 4 sata..

 Kao što su navikli, polaznici naših dosadašnjih on line edukacija, nakon pola godine se opet družimo na malo drugačiju temu da ponovimo sve što ste naučili. Tako da se ovo interaktvno druženje nastavlja i nadograđuje. 

Da ne zaboravimo najbitnije, virtuelna literatura vam je dostupna zauvijek! Bez ograničenja možete vježbati i podsjetiti se svakog segmenta koji smo prešli. Uz komunikaciju u okviru grupe možete imati sjajnu podršku za vaš napredak!

 

 

 I na kraju, standardna dvodnevna radionica, koja će se održati u Sutomoru i Podgorici u Panvel centru.

U okviru ovih radionica, možete naučiti sve što je bitno za torte koje su pogodne da se ukrašavaju sa fondanom  i zajedno sa timom edukatora napraviti prigodnu čokoladnu tortu. Nakon toga prelazimo na puter krem,  gdje učite kako se pravi i tehniku premazivanja koja će vam omogućiti da ovaj segment izrade, obavljate brže i preciznije. Kroz upoznavanje sa fondanom stižemo do presvlačenja makete i izrade dekoracije sa slike - deo sa alatima a deo i sa ručnim modelovanjem. Pravimo guskicu i lale dok kroz razne primjere se upoznajete sa osnovama modelovanja figura.

U poslednjem djelu kursa završavate postavljanjem ukrasa- dekorisanjem. Svaki polaznik svoj rad nosi sa sobom. Na kursu su obezbeđjeni alat i materijal kao i osvježenje i užina.

           Broj polaznika je ograničen.

Jedan od noviteta je da svi polaznici koji nam se budu pridružili, na poklon dobijaju on line radionicu - Guskica u cvijeću. Na taj način ne postoji mogućnost da se nešto zaboravi,  ponavljanje i vježba su mnogo lakši i polaznici imaju veću dostupnost dodatnim informacijama.

U odeljku Korpa možete pregledati cijene i izabrati odgovarajuću radionicu. Za sve prijave i izdavanje profakture, kao i dodatnih informacija pišite na email: office@moyamagazin.com

 

 

Fotografije: Moya magazin 

 

Povezani članci