Naša sagovornica iz Beograda Neda Perišić nam je ispričala šta za nju predstavlja osmišljavanje poslastica za slatki sto i koliko je bitno imati uzajamnu podršku od dekoratera

   U današnje vreme slatki sto je postao nešto bez čega se proslave gotovo ne mogu ni zamisliti. Bilo da su to: rođendani, venčanja, godišnjice, devojačke večeri ili pak korporativna slavlja, čuveni slatki sto je postao nezaobilazna stavka i tako stao rame uz rame sa nekada neprikosnovenom i uglavnom jedinom slatkom zvezdom svakog događaja - tortom.

 

          Kako su slavlja postajala sve zahtevnija u svom obimu, važnosti i osmišljavanju svakog detalja, počela su da se organizuju vrlo često i kao tematske proslave tako se i slatki sto morao prilagoditi trendu i odgovoriti na svaku zadatu temu. Stoga je uz pravljenje samih kolača postalo i jako bitno kako su oni upakovani, dekorisani i složeni na stolu.

          Da bi izašli u susret potrebama i zahtevima klijenata u realizaciji slatkih stolova naša radionica Neda torte je udružila snage sa studiom PlanArt. Devojke iz PlanArt-a su zadužene za osmišljavanje, realizaciju dekoracije i postavku stola, a mi za prozvodnju kolača i torti. Kroz tu divnu saradnju i zajednički kreativan rad na usklađivanju naših i njihovih proizvoda nastaju neverovatne i čarobne postavke, kojima su naši klijenti jako zadovoljni, a u njihovom zadovoljstvu leži i naša satisfakcija da nastavimo dalje i budemo još bolje.

Zahtevi klijenata su najrazličitiji mogući i po pitanju tematike proslava tj. slatkih stolova, ali i po pitanju same izrade kolača i torti. Mi koristimo najkvalitetnije sastojke pri izradi, a vodimo računa i o specijalnim zahtevima kada npr. imamo slavljenika ili nekoga od gostiju sa alegrijama, intolerancijom na gluten ili nekim sličnim problemom. Tada usklađujemo izradu kolača i torti sa konkretnim slučajem, a sve u cilju da svi na proslavi mogu da se posluže i budu zadovoljni.

 

Povezani članci