Dekoracija bundevama, suncokretima i lišćem ostaje klasičan i omiljen izbor za jesenje torte

 

 

Za jesenje torte, ukrašavanje sa suncokretima može pružiti predivan rustični izgled. Kreativan pristup i unikatni dizajn mogu dodati posebnu estetiku i teksturu. Hladna plava nijansa stvara odličnu podlogu za toplu žutu boju. Obratite pažnju na neutralnu boju lišća koje vuče ili na žutu ili neutralnu zelenu koja u sebi nosi tonove sive. Rezultat je skladna kompozicija koja već na prvi pogled ostavlja bez daha! A kako napraviti suncokrete od šećerne mase pogledajte u nastavku

 

 

 

Zbog svog prelijepog krzna, lija se savršeno uklopila u jesenje tonove! Generalno šumske životinjice su najljepše uz jesenje priče- sa po kojim požutjelim listom... Pečurkice, žirevi, kora drveta, grančice su najčešći detalji ove kompozicije. Naše simpatije je osvojio i ovaj riđokosi jesenji lav, koji dominira na svijetlo plavoj podlozi!

 

 

Narandžasta boja se savršeno uklapa sa svim rozim nijansama- rekli bi mnogo efektnije nego sa crvenom!

 

 

Jedva čekamo jesen da na tortama dodamo po koju bundevicu! Vrlo lake za izradu, efektne kao ukrasi- sjajno se uklope kao dopuna svakoj jesenjoj priči. A kako napraviti tortu u obliku bundeve pogledajte u nastavku

  

 

 

Jesen je izvor inspiracija za razne životne teme. Mnogi ljudi osećaju da jesen ima nešto romantično u sebi, verovatno zbog svojih boja i mirisa koje donosi. Za one koji ovo godišnje doba biraju za početak zajedničkog života, simbolični toperi- bundevice!

 

 

Kombinacija puter krema ili oslikavanja na fondanu, uklopljena uz jesenje nijanse autentično će prenijeti doživljaj jeseni na slavljeničku trpezu. I ovoga puta potvrđujemo koliko je dekorativno poslastičarstvo blisko umjetnosti-  sa malo drugačijim- slađim načinom izvedbe!

 

Moyamagazin

Fotografije: Pinterest

YouTube: CakesbyLynz  &  Krazy Kool Cakes

 

Povezani članci