Iskoristite jedinstvenu priliku da naučite jednu od najpopularnijih tehnika izrade jestivog cveća uz svetski poznatu majstoricu Swetlanu Rüland- Butter Art

 

 

  Zahvaljujući kraljici minijatura- Lidiji Brtki, na čiji poziv već drugi put u Kovačicu- malo mesto u Vojvodini, dolazi talentovana umetnica Swetlana Rüland, svi zainteresovani će imati prilike da nauče izradu cveća od korejskog puter krema i bean paste. Na kursu koji je zakazan za 24 i 25. april osim usvojenih tehnika bolje ćete se upoznati sa alatom i materijalom za rad, naučiti recepture koje su vam potrebne i dobiti pregršt saveta kako izbeći bezpotrebnu kupovinu raznih alata da bi se uštedio novac. Swetlana će vam osim detaljne demonstracije korišćenja nastavaka objasniti i sve vezano za pripremu odgovarajućih boja kao i gde potražiti ideje i inspiraciju za ovakav vid ukrašavanja. 

 

 


 Prvi dan

Proljećna korpa sa cvećem

Izrada korejske puter kreme, lišće, jorgovan, jagorčevina, narcis, frezija, božur

 

Drugi dan 

Prolećna fantazija

Izrada korejske bean paste, lišće, voštani cvet, scabioza, lavanda, engleska ruža, plava čipka cvet (didicus)Na kursu možete kupiti alat koji vam nedostaje, a radove koje budete napravili na kursu nosite sa sobom. Za rezervaciju mesta je potrebno uplatiti avans. 

Više informacija: Lidija Brtka instagram 

 

 

 

Moyamagazin

Fotografije: Swetlana Rüland

 Povezani članci