Najmanji kuvar na svijetu

 

 

      Početkom juna, gosti Regent Porto Montenegra imali su priliku da dožive nesvakidašnju 3D avanturu gastronomskog užitka. Jedinstveni svjetski virtuelni teatar Le Petit Chef, uvrstio je i prvu balkansku destinaciju na mapu svojih pozornica! 

 

     Predstava koju je svaki gost imao prilike da vidi na svom tanjiru, gledajući kako mali kuvar priprema fantastičnu večeru, jednako je zabavljala kako male tako i velike goste. Kuvar bi “skliznuo” na svoju pozornicu, upalio svoju malenu peć i krenuo u nezaboravnu gastronomsku avanturu, koja bi se većinom završavala katastrofalno. Srećom, kuhinjsko osoblje Regent Porto Montenegra je priskočilo u pomoć!

    Gosti su uživali u jelima kao što su Burrata, tradicionalni Bouillabaisse, kraljevskim kozicama, pilećim prsima i svoj užitak krunisali fantastičnim Crème Brûlée-om. Pažljiv odabir namirnica te ponuda vegetarijanske, premium i dječje varijante zadovoljila je svačiji ukus i omogućila malima i velikima da uživaju na ovom nezaboravnom kulinarskom putovanju. 

    "Sa velikim zadovoljstvom smo dočekali otvaranje nove lokacije u saradnji sa Regent Porto Montenegrom u Crnoj Gori. Izuzetno smo srećni što i u ovom dijelu planete možemo zabaviti goste nezaboravnim pozorišnim i gurmanskim iskustvom, zajedno sa sjajnim kulinarskim timom", rekla je za Moya magazin Christine Corvers-Vitzu, direktorica kompanije  2Spicy Entertainment GmbH.

 

 

    Iza nevjerovatnih animacija stoji belgijski umjetnički kolektiv "Skullmapping", koji su 2010. godine osnovali Filip Sterckx i Antoon Verbeeck. Koristeći tehnologiju 3D mapiranja i svoje veliko znanje i iskustvo iz oblasti umjetnosti, 2015. godine oživjeli malenog kuvar od čitavh 58 milimetara!

    Uz atrakcije kao što su "Le Petit Chef", "Whimsy" i "Dinner in the Sky", 2Spicy Entertainment GmbH oživljava nesvakidašnju kulinarsku misiju stvaranja jedinstvenih i nezaboravnih gastronomskih događaja, koji oduševljavaju ljude širom svijeta!     Sve dodatne informacije o rezervaciji možete pronaći OVDJE

 

 

Moyamagazin

Fotografije: Le Petit Chef

Video: zoanphotography

 Povezani članci