Maštarija bez granica

 

Za proslavu iz bajke, dekoracija je postala detalj koji ne smijemo izostaviti. Naša sagovornica Tamara iz Podgorice, koja se bavi organizacijom i dekoracijom dječijih rođendana predstavila nam je Lolipop - maštariju bez granica.

Kako je nastao Lolipop ?

Radeći na projektu reopening-a Hotel Casina Maestral, 2017. godine sam se doselila iz Dubaija u Crnu Goru. Po struci sam pravnik, budući magistar političkih nauka ali me je životni put odveo u drugom smeru. U Dubaiju sam se bavila eventima i već tada sam imala priliku da se susretnem sa dekoracijom dečijih rođendana.

Lolipop je nastao dve godine kasnije, kao spontana ideja nakon jednog angažovanja drugaricine prijateljice, koja me je zamolila da ulepšam svojom kreacijom drugi rođendan njenog sina. Tema je bila Jungle party i imala sam svu slobodu da kreiram nešto po svom ukusu. Nastao je čaroban Itanov Jungle svet i ideja da započnem jedan lep hobi koji svakim danom sve više raste i pretvara se u posao.

Moj bazičan posao je marketing i ljudski resursi ali dobrom organizacijom uspevam da se bavim dekoracijom rođendana kao i wedding planning-om koji je takođe moj započeti projekat.

Da li Vam je na početku bilo teško da se prilagodite željama klijenata i kakvu ponudu mogu da očekuju od Lolipopa?

Klijenti koji izaberu moj rad negde su sličnog senzibilteta i pristupa estetici kao i ja, tako da brzo nalazimo krajnju ideju za dekoraciju.

Lolipop pruža kompletnu organizaciju i dekoraciju rođendana dok  Wedding planning je projekat koji se bavi organizacijom, koordinacijom i dekoracijom venčanja u zavisnosti za šta se klijent odluči. Ovim sam želela da odvojim te dve grane i pružim profesionalniju uslugu svakom klijentu.

  

Koji stil Vas najviše inspiriše i koja vrsta dekoracije je najaktuelnija u 2020. godini ?

 

Dečiji rođendani treba da budu veseli, interesantni deci i kreativno osmišljeni. Volim kada postoji tema a ako izostane ideja za temu moj savjet je da torta dovede do kreiranja ideje za dekor.

Godina je sama po sebi specifična, počela je sa medama i leptirima a nastavlja se sa slobodnim idejama, bez ograničenja, igrom različitih elemenata i tema.

Kakav bi želeli da izgradite odnos sa klijentima i da li imate neki pravac u kojem bi voleli  da Vaš posao napreduje ?

 

Svi moji klijenti su mi ostali u lepom sećanju. Radujem se kada me mame i naredne godine pozovu da ulepšam njihovoj deci rođendane jer je to dokaz mog dobrog rada i lepe saradnje koju ostvarujemo.

Voljela bih da otvorim jedan kutak koji bi pružao kompletan uvid u moj rad. Budući klijenti bi mogli da vide asortiman dekorative na jednom mestu, profesionalan pristup i osete ugođaj prostora koji bi bio neka vrsta kreativne radionice. Dekoracije su poslednjih godina zaista must have svakog događaja i zato treba pratiti trendove i davati slobodu kreativnosti. Volela bih da Lollipop i Tamara Peric What a wedding zažive u mnogo većem svetlu i postanu poslovne priče koje podržavaju žensko preduzetništvo i ohrabruju druge žene da pokrenu neke svoje projekte.

Povezani članci