Sasvim neočekivani trend uspravnih torti

 Periodi mirovanja su, u zavisnosti od ličnih okolnosti i količine stresa, mogli da se iskoriste u dva pravca, da se potpuno odvojimo od posla i posvetimo odmoru i drugim hobijima ili da se osmisli neki novi pravac u poslu. Iz tog razloga se Australija vratila na velika vrata sa svojim predstavnikom Elizom iz Copperforkcakes kao verovatnim autorom trenda.

Prva pomisao koju sam imala je da me asocira na nešto što ne mogu ni da izgovorim koliko je neprijatno. Prepoznala sam da će biti trend iako mi je u početku davao lošu impresiju. Torte su bile savršeno uredne, ravne i sa nekoliko ukrasa. Sačekala sam da trend, koji nam je stigao iz daleke Australije, zaživi i da se pojave autori koji će iskoristiti ideju kao beli papir za nove pravce.

Ono što može biti izazov za visoku tortu sa malom osnovom je dostava i stabilnost. Na nekim primerima se videlo da torta ima na stranici fiksiranu podlogu pod uglom od 90 stepeni u odnosu na tacnu dok neke torte nemaju nikakvu podlogu.

Izazovi dostave nisu isti u ravnici i u gradovima sa strmim ulicama, lošim putevima i gustim saobraćajem.

Eliza nam na slici pokazuje da joj je vodič za oblikovanje luka providna akrilna tacna.

 

Torte spremne za dekoraciju

 

Dekorisan duo torti

 

 Sukarbakes 

Oslikano cveće od krema sa zlatnim LOVE natpisom je spoj dva divna trenda 

 

Hellolittlecrumb

Nemate ideju? Tu je tapiserija stil iz šprica, Uz dodatak suve grane i interesantne postavke, torta sigurno privlači pažnju.

 

Kbkakes

Da li može nestabilnije? Može. Oktagon torta

 

 

Sugarwraptandco

Torta za decu u obliku duge sa jednorogom. Ovo će sigurno biti vrlo popularno.

 

Charrajf

Još jedna torta za decu. Neverovatno je šta je sve moguće smisliti i na koji način možemo prilagoditi oblike. Preslatki dinosaurus sa sukulentima od puterkrema. Varijacija oblika je klasična okrugla sa odsečenim delom koji postaje osnova torte kao nosač.

 

Danistreatsandsweets

Inspiracija je svuda oko nas. Šumska kućica je torta koju svi zamišljamo kao tortu sa temom bajke.fandogh_pastry_behshahr

Ozbiljnija torta za proslavu - crna sa belim cvetovima od šećera i sa zlatnim listićima

 

 

Dve torte sa apstraktnim motivima za umetnike - Neka torta bude slikarsko platno moderne umetnosti

 Painerlybakes

 

the_sugar_alchemist

 

 

 

Moya magazinPovezani članci