Olja Branković

 

 

Postoje ljubavi koje su vanvremenske i koje služe kao primjer svima. Milena Dravić i Dragan Nikolić su imali upravo takvu, ljubav za cijeli život! Vjenčali su se davne ‘71. godine i bili životni saputnici čitavih 45 godina. Bili su jedan od najljepših parova na glumačkoj sceni i omiljeni jugoslovenski glumci a njihov susret se desio sasvim slučajno, mnogi bi rekli da je sudbina umiješala svoje prste. U vreme kada su se sreli, ona je već bila glumačka zvezda, a on je tek počinjao karijeru. U retkim prilikama kada su javno pričali jedno o drugome, uvek su isticali da im je bračni drug najveća podrška, ali i najstroži kritičar. 

 

 

 

 

 

Olja Branković iz Valjeva, vrsna je majstorica za izradu figura od šećerne mase kao i rada sa Airbrush-om. Upravo sa tim tehnikama je vjerodostojno prikazala dvoje omiljenih glumaca koji su nas oduševljali, osim sa svojim glumačkim sposobnostima, svojom ljubavnom pričom, kulturom i dostojanstvenošću. Televizor iz tog doba kao i obavezni ukrasni miljei samo su doprinjeli čitavom utisku. 

Olja se osim izrade figura bavi i edukacijama, na kojima prenosi znanje svima koji su zainteresovani za modelovanje figura sa šećernom masom kao i rad sa Airbrush tehnikom.

Fotografije: Olja Branković

 

 

Povezani članci