Za torte sa stilom

 

Iskreno se nadamo da ćemo se uskoro vratiti uobičajenom poslovnom toku, i da će prelijepe torte ponovo zablistati kao centralni događaj svake proslave. U tome će svakako doprinjeti stalak za tortu, koji će samoj torti podariti dozu elegancije i stila! 

Porodična firma MM Stil, koja je specijalizovana za izradu proizvoda od pleksiglasa je osnovana 2010. godine u Novom Sadu. Naredne godine su proširili svoju ponudu sa stalcima i tacnama za torte. Prvi su na tržište bivše YU, ponudili čuveni stalak sa kristalima i napravili veliki pomak u prezentaciji svadbenih torti. Zasebni, kao separatori ili kaskadni stalci do mogućnosti postavljanja čak 17 torti, odgovorili su potrebe mušterija kojima je na prvom mjestu bilo da svadba djeluje što glamuroznije. Same torte na ovim stalcima nisu zahtjevale previše ukrasa, tako da je većina poslastičara brzo uvidjela sveukupnu korist i priklonila se trendu. 


 

Radionica MM Stil svima izlazi u susret da po njihovim mjerama i željama napravi stalak koji je višenamjenski, rasklopiv i koji može, zbog svog kvaliteta da se koristi jako dugo. Debljina same tacne se takođe određuje u toku dogovora, u zavisnosti od predviđene nosivosti. 

Osim toga dostupni su i za bilo kakve popravke ili za izradu nekog zasebnog dijela, koje se izvršavaju u rekordnom roku.  

 

Uvijek su otvoreni i za specijalne porudžbine da bi poslastičari imali mogućnost da odgovore na sve zahtjeve svojih kupaca. Tako da već odavno imaju stalke sa metalnom šipkom koja se može prilagoditi za sve vrste krivih torti, pa i za veoma popularnu tortu gdje figura drži par krivih torti. Osim toga u ponudi imaju i stalke za mafine, kolače, ketering kao i topere za torte…


 

Osim prostora bivše Jugoslavije, proizvode iz njihovog asortimana moguće je poručiti iz čitavog svijeta. Grčka, Rumunija, Njemačka, Švedska,  Afrika, Švajcarska su samo neke od destinacija gdje su do sada imali prilike da više puta šalju svoje proizvode.

Shodno trendovima, obogatili su svoju ponudu sa metalnim stalcima iz USA, koji se mogu poručiti u nekoliko sjajnih nijansi pored standardnih zlatnih i srebrnih. Sve u cilju da nastave svoju misiju u kojoj je zadovoljan kupac i kvalitet prioritet. 


 

Fotografije: MM Stil

 

 

Povezani članci