Kada bi sumirali proteklu godinu rekli bi da je za nas najuspješnija do sada! Donijela nam je mnoštvo stalnih čitalaca i novih koji su prvi put kliknuli na neki od naših tekstova. Kako analitika kaže, u 2022. godini smo bili najčitaniji u Srbiji, zatim Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Njemačkoj, Sjedinjenim Američkim državama, Austriji, Sloveniji, Švajcarskoj, Holandiji... Sudeći prema analitičkoj mapi, čitate nas na šest kontinenata iz čak 36 države svijeta! 

A koji su to tekstovi koji su vas najviše zainteresovali? 

Da krenemo redom:

 Puslice koje uvijek uspiju i fanatastična Sladoled torta su pobrali sve vaše simpatije! 

U rubrici za koju uvijek vlada veliko interesovanje- Nedoumice i savjeti, ovoga puta najčitaniji su bili tekstovi Dostava torti i Kupovina alata za torte i kako ga pametnije iskoristiti!

U još jednoj od omiljenih rubrika- Tehnike dekorisanja, izdvojili ste tekst o Slikanju paletnim nožem i Zlatni jestivi listići!

Čokolada je ove godine bila vaš favorit uz tekstove iz rubrike Poslastičarske crtice- Čokoladni biskvit i Couverture čokolada.

Protekle godine najviše su vas zainteresovali Leptirići od gum paste i 3D Maršal- Patrolne šape iz naše najpopularnije rubrike- Mala škola ukrašavanja.

I naravno, već drugu godinu za redom, najveće interesovanje bilo je usmjereno na projekte Moya magazina! Fantastični radovi iz  Bila jednom jedna zemlja 2 i Novogodišnja kolaboracija 2, stoje rame uz rame sa digitalnim časopisom Moyamagazina

Sve ove lijepe brojke, koje su potvrda da ono što radimo zaista vrijedi, imponuju i inspirišu nas da budemo još bolji!!!!

Hvala vam od srca na svakoj posjeti našeg portala,

redakcija Moya magazina.

 

 

 

 
 

 

 

Povezani članci