Uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda, predstojećeg vikenda ponovo će biti održan festival kojem ne mogu da odole ni deca ni stariji!

Započeta tradicija se nastavlja i festival pod nazivom “Najslađi ukusi Beograda” još jednom će zasladiti posjetioce. Svi slatkiši koje ste ikada probali kao i mnogi koje još niste, činit će samo delić ponude na festivalu koji se održava u mnogim svetskim metropolama, a koji će drugu godinu zaredom upisati Srpsku prestonicu na mapu slatkog sveta. Slatkiši znani i neznani, aktuelni i tradicionalni, ukusni i privlačni specijaliteti, sladoledi, čokolade i konditorski proizvodi koji na jednom mestu okupljaju najbolje brendove Beograda i Srbije dočekat će sve namerne i slučajne prolaznike na Trgu republike u subotu 19.  i nedelju 20. septembra.

Ovaj “slatki “ događaj svečano će se otvoriti u 10 časova, a posetioci festivala imat će zadovoljstvo da prisustvuju degustacijama koje su pripremile male zanatske radnje sa ručno pravljenim poslasticama pa sve do čuvenih brendova bez kojih ne bismo mogli da zamislimo svoje detinjstvo u saradnji sa sponzorima i partnerima projekta.

    I ove godine festival će imati humanitarnu notu - svi slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritorijama grada Beograda.

 

O ukusima se ne raspravlja, u ukusima se uživa!

Povezani članci