Novi trend

 - Tetka, kupi mi ono što se pucka, sva deca imaju samo ja nemam. Dala sam drugarici svoje.  - Na šta misliš, na pucketavu foliju? Ne mogu da ti je dam, treba mi za pakovanje ukrasa.

- Neeeee! Ovo je za decu, šareno je i mekano. Pritiskaš kuglice i one se udube! Služi da se leči stres i igraju se igre...
- Stres kažeš? Onda kupujemo nekoliko komada...

 

Znate o čemu se radi zar ne? 

Ja sam saznala u roku od pola sata u radnji i vrlo brzo shvatila da će nešto takvo ubrzo završiti kao ukras na torti. Svaka dečija zanimacija nađe svoje mesto na proslavama u narednih par ako ne i duže godina. Dečije igre i crtaći nam donose pregršt ideja i iskusni već sada mogu da pretpostave šta će biti veliki trend.


  Iskoristimo priliku da pogledamo  kakve inspiracije pruža jednostavni silikonski predmet dok Elsa čeka prvu sledeću priliku da iskoči iz frižidera. Elsa, odmori do zime.

 

- cake_ri-

Šarena tortica vrlo vedrih boja. Uz leptiriće imamo i broj slavljeničkih godina urađenih u POP IT stilu što bi mogao da bude i duži trend. Teksture na brojevima su uvek dobrodošle.  Sladoled, srce? Ko se tome ne raduje? Sigurna sam da su deca prvo sladoled ugrabila. Dopada mi se pojedinačni Pop It ukrasi postavljeni na strane torte.

 

- innakoreyko_cakes -

Slična torta u nežno roze boji sa namerno ili slučajno naopako okrenutoj osmici, što je vrlo slatko. Lizalice od izomalta su upotpunile dečiju radost. 

 

- cakewizard1 -

Da li treba da imenujem predmet pored osmice ili da ćutim da slučajno glasno ne izgovorite i deca vam traže gde je, a vi ga bacili.  Izbor pastelnih boja pokazuje da su neke stvari lepe u svim bojama. Citiraću autora torte: „ Nisam želela da postavim ovu sliku jer mi je dugotrajni rad na njoj izvukao sve životne sokove. Ali eto, ipak je postavljam zato što je tako slatka!“

 

- bunnys_cakes -

 Opet imamo lizalice; jednoroga, trend koji ne prestaje i izbor malo drugačijih boja za POP IT. Ukrasi su rađeni od čokolade, tako da će se sigurno pojesti.

 

- mollymebakery-

3D torta sa slatkom devojčicom i kruškama. Već vidim dečije rukice kako pritiskaju kuglice.

 

- vanillacakes.pt -

 Evo ideje za jednostavnu i lepu tortu. Dokaz je da ne moramo za svaku da utrošimo sate i dane.

 

- nameless_cake -

Ekstravagantna torta za malo starije tinejdžere. Jednostavna u svom izgledu i sa dubljim bojama, svojom kombinacijom kvadratne osnove i obrnutog okruglog sprata daje lep i ozbuljan umetnički dojam.

 

- liat_b_d -

Nežna i torta jednorog nijansi. Svi znate na koje boje mislim. U kombinaciji sa sedefastim kuglama različitih veličina očaraće svakog roditelja koji će je naručiti za svoje dete. Pop it pojedinačne pritiskalice prelepo izgledaju na aplikaciji za rođendanski broj. Eto još jedne ideje koja može da ostane i kombinuje se uz ostale trendove.

 

- _cake.lab_ -

Torta za ljubitelje čokolade. Sve je izliveno u silikonima u tri boje, crnoj, mlečnoj i ruby čokoladi. Odlično bi izgledala i kao torta na jedan sprat ili kao tekstura donjeg sprata za svadbenu tortu. Ako neko napravi, šaljite slike.

 

- krem.ka -

Još jedno rešenje za brzu i neodoljivo slatku tortu. Divna mint nijansa je ulepšana sa Pop it poklopcem i pregradicama izlivenih u čokoladi.

 

- mairaliboaok -

  Tortica sa lepom aplikacijom za slavljenički broj, srce Pop It, baloni i 3 kolačića. Lepa i balansirana u izboru i postavci ukrasa.

 

Pop It kao inspiracija za desert .

Popularna igračka Pop It, koja je inače napravljena od silikona, trebalo bi da kao sve ostale igračke prođe sve provere da deca mogu bezbedno da se igraju sa njima. Međutim dosta silikona nije predviđeno za rad sa hranom pa zato moramo biti dodatno oprezni! S obzirom da se u susednim zemljama pojavio Pop It predviđen za izradu poslastica i ukrasa od čokolade kao i drugih šećernih masa, nadamo se da će se uskoro pojaviti i na našem tržištu...

 

- onaciaglegotuje -

Na slici vidimo voće, semenkice, lešnik i začine izlivene u beloj čokoladi. Izgleda lepo kao poklon ili kao dodatak dekoraciji uz neke druge ideje, slatke stolove ili torte prelivene sa čokoladom. Sigurna sam da je preukusno!

 

 

Završavamo tekst sa predlogom ukrajinke Dinara Kasko , koja osim što se bavi poslasticama izrađuje i silikone za poslastice! Recept za izradu torte potražite na sajtu https://www.dinarakasko.com/pop-it-cake-recipe/

  

 

Moya magazin  

Povezani članci