Proteklih nedelju dana, blizu 10.000 glasova je dodeljeno prelijepim poslasticama na temu ljubavi. Izbor je baš bio šarenolik, od torti, medenjaka pa sve do sitnih kolača i baklave. Neke poslastice su nosile jasnu poruku poput srculenaca dok su neke imale onaj skriveniji, tradicionalniji doživljaj….  Generacije naših roditelja su se za trenutak vratile u vrijeme sastanaka u poslastičarnicama uz obaveznu limunadu ili čuvenu bozu pa tulumbu, šampitu ili pak baklavu… dok su mlađe generacije birale iz ugla današnjice, kroz njima bližu emociju i slatkoću samoga rada. Upravo ta različitost je ispisala priču o ljubavi kroz decenije, kako je bilo nekada i kako je sada. Naravno trendovi se menjaju ali doživljaj ljubavi i dalje ostaje isti, kao najnevjerovatnije osjećanje kojem se radujemo svaki dan. 

                 

4 poklon vaučera u vrijednosti od 50e, koje dobitnici mogu da potroše za kupovinu sirovina za poslastičarstvo, dodeljena su u 4 države. Firma Hani International iz Srbije, generalni sponzor nagradne igre, svoj vaučer će dodjeliti Sandri Novaković iz Zrenjanina - Sandrine čarolije

 

Distributeri iz Hrvatske - Pesla, obradovat će Oliveru Vlah iz Zagreba - Oli cookies

 

 

Intermezzo iz Bosne i Hercegovine, nagradit će Željku Prlinu iz Prijedora - Žaklina Cakes

 

 

i na kraju Almi Adžović iz Tuzi - Sweets by Alma, nagradu će uručiti Nena iz firme Jadran Montenegro.

 

 

Svim učesnicima se zahvaljujemo od srca, uživali smo u vašim prelijepim radovima proteklih nedelju dana. Takođe hvala svima koji su odvojili dio svog vremena i dali glas podrške, poslastici koja vam se najviše dopala. Naravno najveću zahvalnost dugujemo firmi Hani International i njenim distributerima, koji su izdvojili nagradni fond i omogućili da zajedno izaberemo 4 dobitnika iz regiona. 

 

   

 

I to nije sve, za oko mjesec dana se ponovo družimo sa firmom Hani International i njenim distributerima! Ovoga puta ćemo zajedno dočekati proljeće. Već sada vas pozivamo da polako prelistate svoje albume i odaberete poslastice koje vas asociraju na buđenje prirode, sa cvjetnim kreacijama, kao i sa uskršnjim motivima - zekama, pačićima, šargarepicama…Ili ako do sada niste imali prilike da na tu temu nešto napravite, sada imate dodatnu motivaciju da napravite nešto posebno!   

 

 

 Povezani članci