Raznolikost tema je naš zaštitni znak! Napravit ćemo mali osvrt koje su to priče, ispričane kroz prizmu inspiracije, edukacije i motivacije, predstavljene na jedinstven način u našem regionu, vama bile najinteresantnije…

     Definitivno najaktuelnija tema za 2021. godinu je Koliko se dugo rade dekoracije za torte u okviru rubrike Nedoumice i savjeti! To nas nije mnogo iznenadilo jer je priča i napisana u kontekstu da pomogne i razjasni veliku misteriju… Drago nam je što smo sa ovom temom podržali mnoge ljude koji se bave dekorativnim poslastičarstvom, koji su ovaj tekst postavili na svojim stranicama društvenih mreža, da bi njihovi kupci stvorili bolji uvid o ovom zanatu i samim tim pokazali razumjevanje za način rada i cijenu proizvoda. 

 

 

   Prošla godina će ostati zapamćena kao vrlo bitna za sve umjetnike našeg regiona. Prvi put na ovim prostorima organizovana je kolaboracija koja je okupila talentovane poslastičare da daju svoj doprinos na neku temu, što je izazvalo ogromno interesovanje medija i ljubitelja ove umjetnosti! Dekorativno poslastičarstvo dobilo je neku novu dimenziju u našem regionu, kroz članke Bila jednom jedna zemlja i Moya novogodišnja kolaboracija.

   Treća najčitanija tema je pokazala koliko se interesujete za tekstove iz oblasti Edukacija - Poslastičarske crtice gdje su najčitanije Glazure u poslastičarstvu i Kremovi u poslastičarstvu naše saradnice Sare Nikolić.

 

 

    Osim toga interesovali ste se za sve vidove Obuka, Sirovina - gdje je tekst o CMC-u pročitan čak nekoliko hiljada puta, kao i Tehnike dekorisanja sa kojima se maksimalno trudimo da prenesemo najnovije trendove i olakšamo vam sticanje novih saznanja. Najviše pregleda su odnjeli mega planetarni trend Pop It i Kugle i baloni na tortama. Veliko interesovanje je vladalo i za tekstove o poslastičarima, kako iz regiona tako i iz svijeta, sa kojima smo širili vidike o ovoj divnoj umjetnosti!

 

 

   Apsolutni favorit za prošlu godinu su bili i tekstovi o Puterkremu u okviru naše nove rubrike - Mala škola ukrašavanja! Mnogi nisu ni znali da toliko vrsta puterkrema uopšte i postoji, tako da im je ova novina donijela mogućnost da odaberu koji se njima najviše dopada i unesu neke novine u svoju ponudu. Takođe, upravo rubrika Mala škola ukrašavanja, za vrlo kratko vrijeme je privukla najveću pažnju naših čitalaca, što je i bilo za očekivati s obzirom koliko toga može da ponudi svim ljubiteljima ovog posla!

 

 

Na kraju bi voljeli da se od srca zahvalimo u ime čitavog našeg tima! Hvala vam što ste svoju pažnju poklonili baš nama i time pomogli da zajedno napravimo naše posebno slatko mjesto!

 

 

Moyamagazin

 

 Povezani članci