Uz pomoć projektora - prenosom slike, lakše i brže ćemo uraditi nazahtevnije detalje na medenjacima. Međutim zbog cene, nerado se odlučujemo za njih jer je potrebno nekoliko godina rada da bi ga otplatili! U tom slučaju, nije loše pogledati polovne opcije, pogotovo ako dolaze sa mnogo preporuka…

 

 

        Firma PROJEKTOR SERVIS iz Kanjiže, bavi se prodajom novih i polovnih projektora i njihovim servisiranjem. Zamolili smo vlasnika Bojana Studena, da nam kaže nešto više o polovnoj verziji koja se najviše poručuje za rad sa medenjacima. 

       “Poslednjih godina vlada veliko interesovanje za polovni projektor marke Phillips, verovatno zbog toga što su malog gabarita i manjeg intenziteta pa samim tim ne zamaraju oči tokom dužeg rada. Praktični su, vrlo lako se povezuju na računar, laptop i telefon. Osim za medenjake taj uređaj se koristi i za sve zanate za prenos slike pomoću kojeg se mogu precrtati konture (slikanje, dizajn…)”

 

     Čitaoce verovatno najviše zanima, s obzirom da su u pitanju polovni uređaji, koliko su pouzdani.

     Jedan deo naših uređaja bio je rentiran školama i kod privatnih i fizičkih lica. Samim tim uređaji su već radili određeni resurs. To uvek naglasimo prilikom komunikacije sa kupcem i naglasimo tačan resurs korištenja. Naravno pre prodaje svaki uređaj servisiramo, što podrazumeva zamenu paste za hlađenje i čišćenje svih unutrašnjih komponenti. Samim tim, u većini slučajeva, uređaji se prodaju kao da su u fabričkom stanju - što se tiče unutrašnjosti i funkcionalnosti, tako da dajemo i garanciju od 90-150 dana, a posle isteka tog vremena imamo obezbeđen servis istih. 

Dostupnost proizvoda sa kineskog tržišta utiče na nerealan odnos cena. Da li kupci koji se ipak odlučuju za kvalitet, budu najbolja preporuka?

U pravu ste, poređenja radi za jedan polovni Phillips uređaj može se kupiti novi kineski led projektor. Međutim oni se kvare veoma brzo i nemamo delova za servisiranje tih uređaja. Tako da uvek napomenemo, svima koji zovu da se informišu, da ukoliko se odluče za bilo koji projektor prvo provere dostupnost delova i servisa, kao i da izbegavaju kineske uređaje jer nisu nimalo pouzdani. 

Iskustvo svih naših kupaca nam je i najveća preporuka! Uvek smo tu da pomognemo oko finesa i eventualnih nesuglasica.

 

 

Da li je za rad sa projektorom potrebno neko predznanje i kako najlakše stići do njih?

Rukovanje sa projektorom je veoma jednostavno! Potreban je jedan kabal za povezivanje sa laptopom i program za pristupanje, koji šaljemo kupcu putem e-mail adrese.

Pozicioniranje uređaja je oko 60-80cm od same površine na kojoj se radi i bitno je da se slika uvek može digitalno korigovati i pomerati. Laički rečeno, kad otvorimo željenu sliku, uvek je možemo pomoću zoom-a uvećati ili smanjiti, samim tim imamo mogućnost podešavanja do najfinijih detalja.

Što se opreme tiče, stativ ili stalak nije uključen u cenu, ali se mogu koristiti univerzalni stalci ili držači za telefone.

Svi zainteresovani nas mogu kontaktirati na broj +381 64 869 78 92, da bi usaglasili sve detalje vezane za izbor uređaja i njegovo slanje. 

 

 

Moyamagazin

Fotografije: Svetlana Šabić

Povezani članci