Top Cakes Design

 Preciznost i jasne svedene linije, su najbolji opisi za torte Rade Šćekić, majstorice iz Podgorice. Karijera duga preko šesnaest godina, započeta u Bijelom Polju, bila je samo uvod u današnju slatku priču, krunisanu radionicom za dekorativne poslastice - Top Cakes Design.

 

 

     Koliko Vam je iskustvo koje ste stekli na prošlim radnim mjestima pomoglo da osnujete svoju radionicu za izradu dekorativnih poslastica?

     Prethodno iskustvo u Krismi i Xaosu mi je mnogo pomoglo. Ovo je posao uz koji se svakodnevno uči! Novi trendovi i tehnike iz godine u godinu, donese veliko iskustvo i znanja iz te oblasti, samim tim što ste duže u poslu možete bezbrižnije da se prepustite kreiranju...

 

 

     Da li ste se u međuvremenu i edukovali na polju dekorativnog poslastičarstva?

     Da, pohađala sam edukacije kod Vasilija Vasiljevića iz “Nasa mala zavrzlama” u Beogradu, na temu oslikavanja torti. Kasnije mi je to mnogo pomoglo pri izradi mog ličnog stila. Naravno u svakom poslu treba pronaći sebe i prije svega voljeti taj posao u kojem smo. Onda na kraju iza svake torte, koja je izrađena sa ljubavlju, ostane ogromno zadovoljstvo.

 

 

     Kad pogledate iz sadašnje pozicije, da je lakše ili teže raditi samostalno i koje to dodatne odgovornosti donosi?

     Naša radionica je počela sa radom sredinom decembra 2020. godine. Smatram da je lakše raditi samostalno, u čemu podržavam svaku osobu koja želi započeti svoju priču. Mogu reći da sam na prethodnim radnim mjestima odgovorno radila svoj posao, kao što sada radim i u svojoj radionici, jedina je razlika što sada mogu organizovati sama svoje vrijeme. 

 

 

     Top Cakes Design je za vrlo kratko vrijeme prikupio veliki broj fanova, koliko je ukazano povjerenje doprinjelo da budete još bolji u svom poslu?

      Pozitivno smo se iznenadili tolikom broju fanova za tako kratko vrijeme. Zaista smo počastvovani da je toliki broj ljudi prepoznao naš trud i ukazao nam povjerenje. To nas svakako ispunjava da napredujemo i našim mušterijama maksimalno uljepšamo njihove najvažnije trenutke. 

 

 

       Osim torti nudite i poslastice za slatki sto, koliko to zahtjeva uigrani tim koji će na najbolji način otpratiti svaki detalj?

       Smatram da je ključ svake organizacije - složan tim!  Imala sam sreće da nađem prave osobe sa kojima mogu da podjelim taj dio posla. Prije svega uz konstantno obučavanje za aktuelne poslastice,  koje dodatno doprinose punom izgledu torte.

 

 

       Koje ukuse obično pravite i šta posebno naglašavate mušterijama kada su u pitanju svadbene torte?

       Imamo veliki asortiman ukusa u koje spadaju kinder, milka, nutela, napoleon, reform, moskva… Kao favorite naših mušterija bi mogli da izdvojimo kinder, milku i napoleon. Kada su u pitanju svadbene torte uglavnom predlažemo da budu svedenijih linija, kakve su aktuelne i u svijetu.   . 

 

 

        U kom smjeru bi voljeli da se Vaš posao razvija u budućnosti?

        Zaista smo zadovoljni kako se trenutno razvija posao. U budućnosti ćemo nastojati da opravdamo očekivanja naših mušterija, da bi uvijek bili dio njihovog slavlja…

 

 

 

Moyamagazin

Fotografije: Rada Šćekić

  

Povezani članci