Žaklina Cakes - Željka Prlina

 

Srećko Šojić je izmišljeni lik Siniše Pavića, koji dolazi iz provincije i stiče bogatstvo mutnim poslovima, koga je maestralno odglumio Milan Lane Gutović. Svojim karikiranim dijalektom južne Srbije nasmijao je mnoge a neke njegove rečenice se u šali i dan danas ponavljaju poput- “polako sa plaćanje” i “viskić sa hledom”. Od Laf u srcu pa do popularnog ostvarenja Tesne kože, dogodovštine ovog biznismena sa čitava dva padeža, sa vrlo karterističnim izgledom, pratili su gledaoci širom naše Juge. 

 

 

 

Željka Prlina iz Prijedora je sjajno prikazala lik Srećka Šojića u njegovom karakterističnom izdanju, za kancelarijskim stolom, dok telefonira i drži prst u uvetu da bi bolje razumio sagovornika...Kao da ga već sada čujemo kako mu objašnjava “Ja sam iznenađen… i uvređen!”

Željka živi i radi u Prijedoru u Bosni i Hercegovini. Desetogodišnje iskustvo rada sa tortama i oblasti modelovanja joj je pomoglo da svoju ideju pretoči u djelo. Osim izrade slatkih kreacija bavi se i edukacijama iz svijeta dekorativnog poslastičarstva.

 

 

Fotografije: Željka Prlina

Povezani članci