Da svaki kolačić iz mašte postane stvarnost...

 

Veliki pozdrav za sve čitaoce Moya portala. Željno iščekujući Novu godinu, Strivami 3D radionica pripremila je mnogo noviteta u susret praznicima. Predstavili smo novu kolekciju prazničnih modli za uvek tražene medenjake i keksiće. Osim oblika koji su negde standardni u ovo vreme kao što su čovečuljak, zimska rukavica, jelka, lizalica, poklon... dodali smo više gnomića i njihovih kućica zatim polarnih meda i pingvina, takođe tu su i irvasi, čovečuljci u nesto modernijem ruhu koji su jako traženi, kao i snežne kućice, deda mrazovi u više varijanti. Takođe radimo i oblike po želji jer volimo da ostvarimo tuđe slatke želje i ideje. Ukoliko niste vični ukrašavanju, tu su i naši utiskivači koji su od pomoći da se crtež lako prenese na testo.

 

Modle izrađujemo putem 3D štampe od biorazgradljive plastike, a odlikuje nas lep dizajn, kvalitetna izrada i oštre ivice kalupa za lako i precizno sečenje. Za njihovo održavanje je obavezno ručno klasično pranje, te je to dovoljno da one traju dugo i ostanu nepromenjene.

 

Pažljivo pregledane poružbine pakujemo u novu posebno dizajniranu ambalažu kako bi sigurno stigle do korisnika a i izgledale lepo prilikom skladištenja.

 

   Posetite nas na našoj Instagram stranici @strivami i javite nam se sa utiscima, rado odgovaramo na sve vaše poruke.

 

Srećni praznici!

 

Fotografije: Strivami, Kućica od slatkiša

Povezani članci