Pažljivo odabran stalak za tortu ili neki drugi dio opreme za dekoraciju slatkog stola, svaku proslavu će ulepšati na vrlo poseban način!

 

 

        Sweet Stand Jelenča, porodična firma iz Šapca, već dugi niz godina raste uz zahteve svojih mušterija. Saradnja koja je usmerena da prati dešavanja i potrebe tržišta, svake godine rezultuje sa novom ponudom opreme za dekoraciju slatkog stola i predivnim stalcima za torte, koji su već postali prepoznatljivi deo svadbenih proslava. Zamolili smo vlasnicu firme Katarinu Kovačević - Bubicu, da nam ispriča nešto više o njihovim proizvodima. 

       -Svi proizvodi su napravljeni od drveta ili medijapana i obojeni bojama na vodenoj bazi, tako da su bezbedni za dodir sa hranom. Osim klasičnih tacni za torte (podmetača) u ponudi imamo i razne stalke sa stopom, sa dnom koje ima rasvetu pa sve do kolica na kojima se izvozi mladenačka torta, kao i čitav program za slatke stolove (držači za mafine, popse, krofnice…), Candy bar, ONE stolove za prvi rođendan i još mnogo toga.

 

 

      Za kojim delom vaše ponude vlada najveće interesovanje i da li nudite i personalizaciju proizvoda?

      Pored klasičnih stalaka na stopu, držača za kornete i krofnice, najtraženija su kolica i stubovi za dekoraciju. Kako izlazimo svim zahtevima u susret, od dimenzija do oblika, tako se trudimo da i sve zahteve vezane za logo firme, inicijale mladenaca ili slavljenika pa do tematskih likova proslave rođendana uklopimo u vizuelni prikaz gotovog proizvoda. Osim toga većini mladenačkih kolica i stalaka se može dodati i rasveta koja će dodatno učiniti atmosferu posebnom.

 

 

        Koliko vremena je potrebno za izradu jednog stalka ili nekog drugog proizvoda iz vašeg asortimana?

Izrada uvek zavisi od količine poručenih proizvoda i složenosti izrade artikla. Kupcima uvek naglasimo za koliko dana mogu očekivati da će proizvod biti spreman i trudimo se da taj rok bude u okviru od 7 do 20 dana.

 

 

        Da li praktikujete lično preuzimanje ili se više oslanjate na slanje proizvoda?

        Pošto sarađujemo sa kupcima iz Srbije i čitavog regiona, radimo isključivo slanje proizvoda. Do sada su naši proizvodi osim Srbije stigli u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Makedoniju, Austriju, Nemačku, Švajcarsku, Norvešku, Švedsku pa i u Ameriku! Osim toga sarađujemo sa velikim brojem maloprodajnih objekata u Srbiji, gde zainteresovani kupci mogu pogledati naše proizvode. Takođe rado učestvujemo na svim manifestacijama poput bazara i sajmova, gde se trudimo da na najbolji mogući način prezentujemo svoju ponudu i učinimo je dostupniju svim posetiocima. 

 

 

 

      Posebno nas je oduševila imitacija kočije, u kojoj je torta postavljena na centralnom mestu, možete li nam reći od čega su izrađena i koliko su lagana za prenos?

     Nju smo radili po želji stalne mušterije i rekla bi da je više gabaritna nego teška za prenos. Konstrukcija je od metala dok je ploča na koju se postavlja mladenačka torta od medijapana. Nosivost ploče je 50 kilograma. 

 

 

      Većina uslužnih delatnosti koje zahtevaju dobru komunikaciju sa mušterijama, vrlo često stavljaju njihove želje na prvo mesto. Kako se vi nosite sa tim izazovima?

      Dosta je neprospavanih noći iza nas. Da bi ispoštovali sve zahteve pa i one “u poslednji čas” , ponekad radimo i u tri smene! Mnogo nam pomažu i deca, uglavnom na šmirglanju i onim poslovima koji su lakši a itekako oduzimaju dosta vremena - pakovanju i adresiranju pošiljke. Najstarija ćerka koja je na studijama u Novom Sadu, svaki slobodni trenutak odvoji da nam pomogne, dok dvoje mlađih, srednjoškolka i osnovac su uvek uz nas kada im školske obaveze dozvole. 

     Veliki broj mušterija je iza nas, mnogo uspešnih zajedničkih projekata i dogovora. Njihovo zadovoljstvo je jedan od najvećih dokaza da dobro radimo svoj posao, što nam daje ogroman vetar u leđa da budemo još bolji i kreativniji!

 

 

 

  

Moyamagazin

Fotografije: Katarina BubicaPovezani članci