Ljubitelji radova Heidi Moore Holmon, ove jeseni imaju priliku da nauče nešto više o načinu dekorisanja torti i raznim tehnikama koji su zaštitni znak brenda De la Creme studija!

 

 

     Ukoliko pripadate populaciji, koja pored mnoštva video materijala najbolje uči iz knjiga, onda je knjiga o modernoj umetnosti u svetu torti pravi izbor za vas! Umetnost modernih torti  je nezaobilazna knjiga za sve majstore dekoratere koji teže da kreiraju originalne radove i prelepe, teksturom bogate poslastice - prepune bujne ekstravagancije! Korak po korak, uz lepe fotografije saznat ćete nešto više o modernim teksturama na tortama kao što su origami, efekat betona, akvarel tehnike i još mnogo toga:

 

 

    -Uputstva korak po korak kako da precizirate, redefinišete i unapredite svoje veštine izrade i ukrašavanja torti-  poboljšate svoju veštinu u svakoj fazi od pečenja do besprekorno gotovih kolača, i otkrijete neočekivane i jedinstvene kombinacije!

   -Tehnike za pravljenje šećernog cveća, zelenila, sukulenata i još mnogo toga. Uključeno je preko trideset pet pojedinačnih šećernih cvetova i botaničkih tutorijala za cvetove i lišće kao što su božuri, velike ruže, mak, eukaliptus, sušeno lišće, pšenica, stabljike pamuka, bobice pomele...

    Plus recepte za torte kao što su klasična bela torta, puter kreme i ganaš...

    Knjigu možete poručiti preko sajta De La Cream studija

  

Moyamagazin

Fotografije: De La Cream studio

 

 

Povezani članci