Od prirode uvijek dobijamo najvažnije lekcije, jer bez obzira na sve ona uvijek ide naprijed. Iz godine u godinu nas napominje da i poslije najače hladne zime dođe sunce, zato veselimo se nekim divnim danima koji su tek pred nama, jer stiže nam najljepši period godine - proljeće! 

Nakon naljepše poslastice na temu ljubavi, firma HANI International sa svojim distributerima je odlučila da daruje četiri vaučera u vrijednosti od po 50e, ovoga puta za poslasticu na temu PROLJEĆA!

Prelistajte svoje albume i odaberite poslastice koje vas asociraju na buđenje prirode, ukrašene sa cvjetnim kreacijama, sa uskršnjim motivima - zekama, pačićima, šargarepicama…Ili ako do sada niste imali prilike da na tu temu nešto napravite, sada imate dodatnu motivaciju da osmislite  nešto posebno!      

Sliku vaše poslastice -torte, mafina, popsića, medenjaka, kolača...na temu proljeća, možete poslati najkasnije do utorka, na mail office@moyamagazin.com (maksimalno 3 slike jednog autora). Obavezno napisati ime i prezime, državu i naziv poslovne stranice (ukoliko imate).

U utorak 9.03. kreće glasanje na našem portalu, tako da možete pozvati prijatelje da vas podrže i daju glas za onu poslasticu koja im se najviše dopada. 

Moguće je dati samo jedan glas  - zato sami odlučite da li je bolje postaviti jednu sliku ili pak 3. Budite pažljivi ako na portal ulazite preko mobilnog telefona, jer u toku prevlačenja prstom ka gore, slučajno možete dati nekom drugom glas. Zato je najbolje “listati” fotografije sa desne strane ekrana, gdje ne možemo slučajno dodirnuti like…

Glasanje će trajati do ponoći 14.03. Narednog dana, u jutranjim časovima ćemo objaviti imena srećnih dobitnika!

  Kao i u predhodnoj nagradnoj igri ako želite možete poslati i neku poslasticu koju niste vi radili, ali vam se jako sviđa i mislite da autor zaslužuje nagradu za svoju kreativnost i umjeće. U tom slučaju je potrebno navesti ime autora poslastice, da bi znali u slučaju osvajanja, kome da isporučimo nagradu (uvijek je dobitnik autor) 

 

 

Nagradne vaučere u vrijednosti od po 50e, za kupovinu sirovina za poslastičarstvo, daruje firma Hani International, čiji bogati asortiman možete pogledati na njihovom sajtu. 

S obzirom da imaju distributere svojih proizvoda čak u 4 države: Srbija, Hrvatska - Pesla, Bosna i Hercegovina - Intermezzo i Crna Gora - Jadran Montenegro, omogućili su da nagrada stigne na sve četiri strane. Znači nagradit ćemo po jednog dobitnika iz svake države! Pridružite nam se!

Posjetite Galeriju slika  i dajte svoj glas! 

            Povezani članci