Pridružite nam se u Novom Sadu na humanitarnoj izložbi medenjaka, na kojoj će naš stručni izabrati 3 najlepše priče!!!

 Sigurno među vama ima dosta onih koji su nekada posetili Vojvodinu ili pak proveli dan u njegovoj prestonici Novom Sadu. Ako među njima ima i onih koji se bave izradom i ukrašavanjem medenjaka ovo je prava prilika da ispričate, sa kraljevskom glazurom, jednu malo drugačiju priču, navodeći neke od simbola ove naše ravnice i prelepog grada na Dunavu. Naš stručni žiri Nataša Belić, Milana Kolarski i Jovana Stojčevski Somborac, izabrat će 3 najlepše i najoginalnije  priče koje ćemo objaviti na našem portalu. 

 

Izložba medenjaka koju organizuje “ Tezga za život” na čelu sa velikom humanitarkom Tatjanom Rađenović, održat će se  26.06. u hotelu Leopold na Petrovaradinskoj tvrđavi u periodu od 13h do 15h. Nakon toga tročlani žiri će proglasiti tri najlepša rada. Svi učesnici medenjake mogu doneti sat vremena pre početka izložbe dok oni koji su daleko, a voleli bi da u učestvuju, medenjake mogu poslati na adresu:

Tanja Rađenović, Preradovićeva 90, 21131 Petrovaradin

najkasnije do 23. 06. 2021. (predhodno najaviti organizatoru)

 

Pre toga je potrebno da se svi učesnici prijave na email adresu tanjaradjenovic123@gmail.com najkasnije do 10. 06. 2021.

 

Kotizacija za učešće je dobrovoljna - s obzirom da je sajam humanitarnog karaktera, bilo bi divno da nas podržite sa određenom količinom medenjaka koji će se od 13h do 17h prodavati na platou ispred hotela a od kojih ćemo prihod uplatiti na račun organizacije “Budi human”  namenjen za Luku, Teodoru, Đorđeta i Dunju. 

 

Ovim putem bi takođe pozvali i sve one koji se ne takmiče a voleli bi da pomognu, da se što pre sakupi novac za decu, da nam se pridruže u vidu doniranja medenjaka ili novčano. 

 

 

Pravila za učešće u takmičenju:

priča može da sadrži  maksimalno 5 medenjaka

sva dekoracija mora biti jestiva

dozvoljenje su sve tehnike ukrašavanja sa kraljevskom glazurom kao i dodatna oslikavanja i sjenčenja 

dekoracija ne sme da sarži bilo kakav logo ili ime takmičara

medenjaci moraju biti upakovani u providni celofan, bez zavezanih mašnica, trakica i bez bilo kakvog obeležja (logo, ime takmičara…)

prilikom prijave dodelit će vam se broj, koji je potrebno napisati na kutiji sa medenjacima 

svi medenjaci koji učestvuju na takmičenju, nakon proglašenja se prenose u prodajni deo i novac koji se sakupi od njihove prodaje će se takođe uplatiti na račun organizacije “ Budi human”
Svi oni koji nam se pridruže na takmičenju su saglasni sa gore napisanim i slobodnom voljom pristaju na sve uslove za učešće na njemu.

 

Budite dio naše slatke vojvođanske priče!Povezani članci