Definitivno je uvijek vrijeme za ljubav, samo u februaru nađemo motiv više, da omiljeno biće napomenemo koliki dio svemira zauzima u našem srcu…

 

     Svake godine u drugom mjesecu imamo priliku da uživamo u najljepšim ljubavnim tortama, mafinima, popsima, medenjacima...Teško je izabrati koja nam se od njih najviše sviđa jer sve su lijepe na neki svoj poseban način. Ove godine bi voljeli da nam se pridružite da to uradimo zajedno i da pomognemo autorima poslastica da osvoje vrijedne nagrade!

Pošaljite nam sliku Vaše poslastice -torte, mafina, popsića, medenjaka...na temu ljubavi, najkasnije do ponedeljka, na mail office@moyamagazin.com (maksimalno 3 slike jednog autora) Ukoliko stigne više slika od nekog autora izabrat ćemo 3 koje će biti objavljene. 

U ponedeljak 8.02. moći ćete da glasate na našem portalu, za onu poslasticu koja vam se najviše dopada. Moguće je dati samo jedan glas  - zato sami odlučite da li je bolje postaviti jednu sliku ili pak 3. Glasanje će trajati do ponoći 13.02. Narednog dana, u jutranjim časovima ćemo objaviti imena srećnih dobitnika!

 Ako želite možete poslati i neku poslasticu koju niste vi radili, ali vam se jako sviđa i mislite da autor zaslužuje nagradu za svoju kreativnost i umjeće. U tom slučaju je potrebno navesti ime autora poslastice, da bi znali u slučaju osvajanja, kome da isporučimo nagradu (uvijek je dobitnik autor)

 

Nagrada je 4 poklon vaučera u vrijednosti od 50e, za kupovinu sirovina za poslastičarstvo, koje daruje firma Hani International, čiji asortiman možete pogledati na njihovom sajtu 

S obzirom da imaju distributere svojih proizvoda čak u 4 države: Srbija, Hrvatska - Pesla, Bosna i Hercegovina - Intermezzo i Crna Gora - Jadran Montenegro, omogućili su da nagrada stigne na sve četiri strane. Znači nagradit ćemo po jednog dobitnika iz svake države!

 

Učestvujte, glasajte, podjelite na FB da bi što više kolega moglo da vidi i pomozite nekome da osvoji vrijednu nagradu! 

 
Povezani članci