Idealan za kreiranje kvalitetnih filova za torte i kolače kao i za dekorisanje poslastica.

 

 

 

 

    Današnje poslastičarstvo zahtjeva proizvode koji ukusom i izgledom mogu zadovoljiti potrebu potrošača. U tu kategoriju se svakako može svrstati i Wonderchoc - White italijanskog brenda IRCA s.p.a.

    Sa svojim intenzivnim ukusom bijele čokolade najviše podsjeća na ganaš kremu. Upravo zbog toga je savršen za obogaćivanje raznim aromama, pastama i kremama. Idealna temperatura za upotrebu ovog krema je 22’ - 24’ C , ako ga koristimo za filove i ukrašavanje poslatica najbolje je da ga predhodno umutimo u planetarnom mikseru dok ne postigne kremastiju strukturu povećanog volumena. Za punjenje pralina je dovoljno da krem ugrijete na temperaturu od 26’ - 28’ C i promješate dok krema ne postane glatka.

    Posebno bi ga preporučili za premazivanje torti jer svojom strukturom podsjeća na puter krem. Na taj način prvenstveno štedimo vrijeme i olakšavamo način pripreme. Za tortu od 3 kg vam je potrebno oko 250 gr. umućenog Wonderchoc krema. Idealan je i kao podloga za fondan, nakon premazivanja je potrebno da se torta vrati u fižider da bi se krem dobro ohladio i stegao prije presvlačenja. U letnjim mjesecima i područjima sa velikom vlagom, ganaš kreme imaju prednost jer su bolji izolator od puter krema, tako da torte bolje zadržavaju hladnoću i stabilnije su.

   Sa  Wonderchoc - White kremom takođe možete puniti i ukrašavati cupcake, kao i macaronse. Vjerujemo da su ovo dovoljni razlozi da ga isprobate i uvjerite se zašto je Wonderchoc - White izbor većine poslastičara. 

 

              Intercom doo

             Cijevna bb Podgorica

                 tel. 069 186 686       

               www.intercom.me

 

 

Fotografije : Irca

   

Povezani članci